راهنمای خرید عمده کفش
آنچه در این مقاله می خوانید...
از کجا کفش عمده بخریم؟خرید عمده کفش از عمده فروشی بهتر است یا تولیدی؟مزایا و معایب خرید عمده از تولیدی کفشمزایا و معایب خرید عمده از عمده فروشی کفشچه زمانی برای خرید عمده کفش اقدام کنیم بهتر است؟حداقل مقدار سفارش در خرید عمده کفش چقدر است؟نحوه انتخاب رنگ بندی و سایز بندی در خرید عمده کفشنحوه پرداخت و ارسال سفارش در خرید عمده کفشحاشیه سود در تک فروشیچگونه مدل های پر فروش را انتخاب کنیم؟راهنمای خرید عمده کفش در مورد پرسش و سوالات متداول کسانی است که به تازگی قصد تاسیس فروشگاه کفش را دارند و یا به هر دلیلی قصد خرید کفش عمده را دارند مفید می باشد.
در این مقاله ما سعی می کنیم اطلاعات لازم و نکات و موارد مهمی که می بایست در خرید کفش عمده مد نظر داشته باشید را مطرح و به آنها پاسخ دهیم و توصیه می کنیم به کسانی که قصد خرید و تجارت کفش عمده را دارند تا پایان این مقاله را مطالعه بفرمایند
از کجا کفش عمده بخریم؟
جهت خرید عمده کفش بایستی به چند مورد توجه کنید تا زودتر و راحت تر کفش های مورد نظر شما تامین شود.
عواملی چون فاصله شهر محل سکونت شما تا بازار عمده فروشی کفش که در زمان و هزینه حمل کالای خریداری شده صرفه جویی می شود بسیار حائز اهمیت است.
خوشبختانه در ایران بازارهای عمده فروشی زیادی در سراسر کشور برپا است که برخی از این مراکز عمده فروشی کفش بزرگتر و با اهمیت تر هستند که دلیل آن وجود تولیدی های کفش بسیار در اطراف آنها است.
اهمیت این بازار ها که به آنها اشاره خواهد شد به دلیل رقابت تولیدی ها در تنوع و قیمت فروش محصولات خود است که باعث گردیده تنوع مدل کفش زیادتر باشند و قیمت پایین تری نیز نسبت به بقیه بازارها داشته باشند.
در حال حاضر مراکز استانها که شهر های پر جمعیت تری هستند و شهرستانهای زیادی در اطراف آنها وجود دارند دارای عمده فروشی های کفش می باشند که برای نمونه می توان به شهرهایی مانند شیراز در استان فارس یا اهواز در خوزستان و همچنین شهر اصفهان نیز اشاره کرد تا جایی که در شیراز تولیدی کفش بچه گانه هم وجود دارد.
بزرگترین و مهمترین شهرهای عمده فروشی انواع کفش در ایران شهر تهران ( بازار بزرگ تهران )، شهر تبریز و شهر مشهد نیز هستند که برخی از شهرها هم مانند شهر قم که به صورت تخصصی در تولید صندل نقش دارد به نوع خاصی از کفش مشهور می باشند.
خرید عمده کفش از عمده فروشی بهتر است یا تولیدی؟
در خصوص راهنمای خرید عمده کفش از تولیدی یا عمده فروشی ها که اصطلاحا بنکداری هم گفته می شوند باید بدانید که هر کدام از آنها دارای مزایا و معایبی هستند و بهتر است شما به آنها آگاهی داشته باشید تا در خرید عمده کفش سردرگم نباشید.
مزایا و معایب خرید عمده از تولیدی کفش
از مزایای خرید مستقیم از تولیدی کفش که برای بسیاری از خریداران عمده جذابیت دارد قیمت پایین تر و ارزان تر نسبت به عمده فروشی ها است.
از دیگر مزایای خرید مستقیم از تولیدی ها به عنوان مثال تولیدی کفش تهران استفاده از خدمات پس از فروش بهتر و سریعتر آنها است که شما می توانید رفع مشکلات و مرجوعی ها را با سرعت بالاتری انجام دهید.
اما از معایب تولیدی های کفش در عرضه محصولات خود می توان به این موارد نیز اشاره کرد:
- تنوع کم در محصولات یک تولیدی نسبت به عمده فروشی ها
- تولید سفارشات بعد از صورت داده شده به بعضی از تولیدی ها و عدم موجودی آماده ارسال
- جهت استفاده از تخفیفات و قیمت خرید مناسب تر بایستی حجم خرید شما از یک تولیدی بالا باشد.
- عدم امکان خرید تعداد کمتر از یک کارتن یا یک سری از هر مدل
مزایا و معایب خرید عمده از عمده فروشی کفش
شاید تنها مشکل خرید از بنکداری ها و عمده فروشی های کفش قیمت نسبتا بالاتر از تولیدی است که این حدود افزایش قیمت تقریبا از ۱۰ درصد تجاوز نخواهد کرد.
اما خرید از این عمده فروشی ها دارای مزایایی است که به آنها اشاره خواهیم کرد:
- تنوع بالا در ارائه مدل ها و محصولات قابل فروش
- در دسترس تر بودن عمده فروشی ها نسبت به تولیدی ها
- امکان فروش تعداد کمتر از یک کارتن یا یک جین کفش توسط بعضی بنکداران
- آماده ارسال بودن موجودی بیشتر مدل های کفش که منجر به ارسال سریع تر می گردد
در نهایت جهت راهنمای خرید عمده کفش به استحضار می رسانیم افرادی که به تازگی شروع به فعالیت در این حوزه کرده اند خرید از بنکداری ها مناسب تر و راحت تر است تا رفته رفته با تعداد زیادی از تولیدی ها آشنا شده یا با گروه تولیدی کفش آشنا شوند تا از تنوع زیادی در هنگام خرید کفش عمده برخوردار باشند.
چه زمانی برای خرید عمده کفش اقدام کنیم بهتر است؟
یکی از موارد مهم هنگام خرید عمده کفش زمان سفارش آن خصوصا در بازارهای شب عید یا بازار بازگشایی مدارس در ایران است.
همچنین با تغییر فصل ها مدل های پر فروش هر فصل با دیگر فصول متفاوت بوده و یک فروشنده موفق بایستی به موقع محصول خود را تامین کند.
به طور کلی بهترین زمان خرید برای بازارهای مناسبتی و فصول سرما و گرما دو ماه یا نهایت یک ماه قبل از شروع این بازارها است.
به عنوان مثال برای خرید از بازار برای بازگشایی مدارس، مرداد ماه و برای شروع فصل سرما شهریور ماه مناسب است.
باید این نکته را مدنظر داشته باشید خرید عمده کفش در زمان اوج شلوغی بازار عمده فروشی معایبی چون دیر رسیدن و به موقع آماده نشدن سفارشات همراه است و ممکن است به دلیل سرعت بالا در تولید کفش ها از کیفیت لازم برخوردار نباشند.
حداقل مقدار سفارش در خرید عمده کفش چقدر است؟
با توجه به سایزبندی موجود در کفش ها جهت تولید آنها از سری قالب های عرف شده در صنعت کفش استفاده می شود.
این تعداد در کفش های مردانه شامل سری ۱۰ جفتی و در کفش زنانه شامل سری ۱۲ جفتی است.
حداقل مقدار سفارش در خرید عمده کفش یک سری است که تعداد هر سری در کفش مرذانه و زنانه ذکر شد و این تعداد در سایز های بچه گانه بسته به مدل و تعداد قالب استفاده شده توسط تولیدی آن ۱۰ یا ۱۲ جفتی است.
خرید عمده کمتر از این تعداد توسط بنکداری های بازار عمده فروشی کفش صورت می گیرد که البته همه آنها مبادرت به فروش کمتر از یک سری نمی کنند.
نحوه انتخاب رنگ بندی و سایز بندی در خرید عمده کفش
همانطور که در قسمت حداقل تعداد خرید جهت راهنمای خرید عمده کفش توضیح داده شد در تولیدی ها کفش براساس قالب های سری شده که سایز بندی های مشخص دارند تولید می شوند.
لذا از آنجایی که همه تولیدی ها به صورت تیراژ تولید می کنند و کفش ها همانند یک خط تولیدی دست به دست بین کارگران و کفاشان چرخش دارد امکان تولید رنگ بندی به شکل و دلخواه مشتری نیست.
به عبارت دیگر در خرید عمده کفش سایزبندی مشخصی در هر سری یا کارتن وجود دارد و داخل هر کارتن یک رنگ میی باشد یا بهتر بگوییم هر کارتن شامل یک مدل در یک رنگ اما در سایز بندی های مختلف و مشخص است.
سایز بندی ها معمولا به دسته های ۴ یا ۵ سایزی تقسیم می شوند به عنوان مثال در مردانه از سایز ۴۰ تا ۴۴ موجود است و در زنانه یا به اصطلاح میانه ۳۷ تا ۴۰ نیز تولید می شود.
البته سایز بندی و تعداد کفش در هر کارتن از کفش های خارجی ممکن است با عرف صنعت کفش در ایران متفاوت باشد که در این صورت ۲۴ جفتی اما در ۴ رنگ داخل هر کارتن ممکن است وجود داشته باشد.
نحوه پرداخت و ارسال سفارش در خرید عمده کفش
نحوه پرداخت و تسویه حساب فاکتور در خرید عمده کفش تا حدود زیادی به روش خرید شما بستگی دارد که خرید حضوری یا خرید غیر حضوری باشد همچنین به شرایط بازار نیز وابسته است.
روش خرید و پرداخت وجه در مبادلات عمده فروش اینترنتی همانند خرید تکی اجناس پرداخت در درب منزل نیست و اغلب به صورت نقدی و تسویه قبل ارسال می باشد.
در حال حاضر ۹۰ درصد معاملات تجاری به صورت نقدی و در چند مرحله صورت می گیرد که علت اصلی این معامله نقدی نوسان قیمت در بازار نیز می باشد.
به طور کلی ارسال سفارشات توسط عمده فروشی یا تولیدی ها به ۳ شکل می باشد که به ترتیب حجم ارسال ذکر خواهیم کرد:
- ارسال با باربری
- ارسال با تیپاکس
- ارسال با پست
حاشیه سود در تک فروشی
از جمله سوالاتی که برای آن دسته از افرادی که قصد راه اندازی فروشگاه کفش را دارند و به تازگی می خواهند وارد حوزه کفش فروشی بشوند حاشیه سود هر کفش است که در واقع چه قیمتی برای جنس خریداری شده خود لحاظ کنند بهتر است.
خدمت این دوستان عرض میکنیم قیمت گذاری با توجه به زمان و مکان شما برای فروش کفش می تواند متفاوت باشد اما چیزی که معمول و عرف بازار در صنف کفش فروشی است سود ۱۰۰ درصدی برای هر کفش لحاظ می شود که اصطلاحا گفته می شود یک لنگه از کفش سود تک فروشی می باشد.
به عنوان مثال کفشی که به قیمت صد ریال خریداری شده است را می توانید نهایتا به قیمت دویست ریال به صورت تکی بفروشید.
البته باز هم نظر خود فروشنده است که در چه زمانی تخفیفات و حراجی را برای اجناس خود در نظر بگیرد یا در مکانی که کفش را عرضه می کند چه قیمتی مناسب تر است تا فروش بهتری داشته باشد.
چگونه مدل های پر فروش را انتخاب کنیم؟
از جمله مسائل پر طرفدار و دغدغه بسیاری از خریداران عمده کفش که تجربه کمتری در این حوزه دارند این است که چه مدلی را خریداری کنیم تا پر طرفدار و به اصطلاح پرفروش باشد؟
به چندین روش این امر قابل حل می باشد:
- استعلام و مشاوره گرفتن از فروشنده و کارشناس فروش عمده کفش
- مشاهده نقد و بررسی هر محصول در سایت های فروش اینترنتی که قابلیت درج نظر کاربران را دارد.
- تحلیل و بررسی شبکه های اجتماعی شرکت ، تولیدی یا عمده فروشی کفش مانند تعداد لایک های هر مدل در اینستاگرام
امیدواریم که این مقاله به عنوان راهنمای خرید عمده کفش برای شما مناسب بوده باشد و جهت یک خرید عمده کفش موفق به شما کمک رسانده باشد.
لطفا با اعلام نظر و سوالات خود ما را در بهبود بهتر این مقاله یاری بفرمایید.